Kohteen yrityslista

ABAX Finland Oy

 

ABAX on ongelmanratkaisija kaikille, jotka käyttävät ajoneuvoja työssään. Olemme ajoneuvon paikannuksen, kalustonhallinnan ja laitteistonvalvonnan kansainvälinen markkinajohtaja, tuotekehittäjä ja toimittaja.

 

ABAXin sähköisellä ajopäiväkirjalla varmistat ajopäiväkirjojesi ajantasaisuuden verottajan edellyttämällä tavalla, poistaen samalla veroseuraamusten riskin ALV-vähennettyjen ajoneuvojen osalta. Ajopäiväkirjan avulla tiedät aina missä yrityksesi ajoneuvot ovat, parannat asiakaspalvelua ja kustannustehokkuutta sekä vähennät polttoainekustannuksia jopa yli 20 %.

 

 

www.abax.fi

 

 

  

Brenntag Nordic Oy

Brenntag Nordic on osa Brenntagia, joka on maailman johtava kemikaalien ja raaka-aineiden jakelija, joka toimii maailmanlaajuisesti yli 400 kohteessa 68 maassa.  Toimimme kemikaalivalmistajien kanavana valmistavalle teollisuudelle tarjoamalla business to business ratkaisuja teollisuus- ja erikoiskemikaaleille.

Liikevaihtomme on maailmanlaajuisesti 8,7 miljardia euroa ja palveluksessamme on lähes 13.000 työntekijää.

 

 

Carestream Health, Inc yksi merkittävimmistä terveysteknologian yrityksistä, joka valmistaa, markkinoi ja ylläpitää terveydenhuollon laitteita sekä tietojärjestelmäratkaisuja.
Yritys toimii yli 150 maassa ja yrityksen tuotteita on käytössä yli 90 % kaikissa sairaaloissa ympäri maailmaa.
www.carestream.com

 

 

Epicor Software Finland Oy kuuluu amerikkalaiseen Epicor Software Corporationiin, joka on kansainvälinen toiminnanohjausjärjestelmien (ERP) toimittaja. Epicorilla on yli 20 000 asiakasta yli 150:ssä eri maassa.

 

 

 

Oy Ford Ab

 

Oy Ford Ab on Ford of Europen tytäryhtiö ja toimii Ford-merkkisten henkilö- ja hyötyajoneuvojen maahantuojana. Uusia Fordeja myy Suomessa noin 45 Ford-liikettä, joista suurin osa tarjoaa myös huolto- ja varaosapalveluja. Olemme osa Ford Motor Companya, joka on globaali autonvalmistaja. Ford valmistaa ja myy autoja kaikissa kuudessa maanosassa. Euroopan Ford valmistaa, myy ja huoltaa Ford-autoja 50 markkina-alueella. Sen palveluksessa työskentelee noin 50 000 henkilöä. Fordin henkilöautomallistoon kuuluu mm. Fiesta, Focus, C-MAX, S-MAX, Mondeo, Kuga ja Mustang. Laajaan hyötyajoneuvomallistoon kuuluvat mm. Transit, Transit Custom ja Ranger. Ympäristöystävällisyys ja päästöjen vähentäminen on yksi tavoitteistamme, siksi henkilöautomallistomme tarjoaa myös viimeisintä teknologiaa edustavia täyssähkö- sekä hybridiautoja.

www.ford.fi/

 

 

Ford Credit on kansainvälinen, autorahoitukseen erikoistunut rahoitusyhtiö. Tarjoamme edistyksellisiä rahoitusratkaisuja, jotka ovat vaivattomasti ja nopeasti saatavissa lähimmästä Ford-liikkeestä heti ostopäätöksen yhteydessä. Ford Creditin rahoitussopimukset mahdollistavat Ford-liikkeissä myytävien uusien ja käytettyjen autojen hankinnan sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Jokainen rahoitussopimuksemme on lupaus autoalan parhaasta palvelusta.

 

Icare Finland Oy on suomalainen terveysteknologiayritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi helppokäyttöisiä Icare silmänpainemittareita. Yritys on osa Helsingin Pörssiin listattua Revenio Group-konsernia.
Icare silmänpainemittarit mahdollistavat helpon ja potilasystävällisen silmänpainemittauksen (IOP) ilman puudutusta.
Lisätietoja www.icaretonometer.com

 

 

Invenco on yritysten suorituskyvyn johtamiseen ja raportointiin erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Tärkeimmät osaamisalueemme ovat tiedon integrointi, tietovarastointi, Business Intelligence sekä analyyttiset ratkaisut. Yhtenä syventävänä vertikaalina autamme asiakkaitamme talouden suunnittelun, ennustamisen ja budjetoinnin kehittämisessä. Tekninen osaamisemme kattaa kaikki tärkeimmät tietokantatuotteet, tiedon integrointi-ohjelmistot, Business intelligence-ohjelmistot, ja suunnittelun ja ennustamisen ohjelmistot. Konsultoimme asiakkaitamme hyvin joustavasti ottaen huomioon asiakkaan tarpeet. IT-palveluidemme osana tarjoamme myös jatkuvaa ylläpito- ja tukipalvelua, joka helpottaa asiakkaidemme jokapäiväistä työtä sovellusten hyödyntäjinä. Lisätietoja: www.invenco.fi

 

Today LUKOIL LUBRICANTS EUROPE is one of the leaders in the development and production of lubricants made for the most demanding weather conditions. LUKOIL LUBRICANTS EUROPE owns two lubricant plants which are located in the harbor city of Hamina, Finland and Vienna, Austria. The company also has its own offices in Sweden, Italy, Germany, Slovakia, Hungary, Czech Republic and Austria.
website www.lukoil-lubricants.eu/

 

 

 

Nordean visiona on olla vahva eurooppalainen pankki, joka luo merkittävää arvoa asiakkailleen ja omistajilleen ja joka on tunnettu osaavasta henkilöstöstään. ‘Teemme sen mahdolliseksi’ – autamme asiakkaitamme pääsemään tavoitteisiinsa tarjoamalla heille laajan valikoiman pankkitoimintaan, varallisuudenhoitoon ja vakuutuksiin liittyviä palveluja. Nordealla on noin 11 miljoonaa asiakasta ja konttoreita noin 800 toimipaikassa. Markkina-arvolla mitattuna Nordea on kymmenen suurimman kattavia finanssipalveluja tarjoavan pankin joukossa Euroopassa. Nordea noteerataan NASDAQ OMX:n pörsseissä Helsingissä, Kööpenhaminassa ja Tukholmassa.

www.nordea.fi/

 

 

 

 

 

 Marioff Corporation Oy on johtava vesisumusammutusteknologian kehittäjä. Yhtiö toimittaa järjestelmäratkaisuja maailmanlaajuisesti. Yrityksen innovatiivinen HI-FOG vesisumusammutusjärjestelmä ottaa palon haltuun ja tukahduttaa palon turvallisesti käyttäen merkittävästi vähemmän vettä perinteisiin sprinklerijärjestelmiin verrattuna, vähentäen vesivahinkoja ja toiminnan keskeytyksiä. Marioff on osa UTC Building & Industrial Systems -yksikköä, joka kuuluu United Technologies – konserniin. UTC on maailman johtava ilmailun ja rakennusteollisuuden järjestelmien tuottaja.
Lisätietoja www.marioff.com

 

 

 

MPY on valtakunnallisesti toimiva tietotekniikka- ja tietoliikennepalveluita tarjoava asiantuntijayritys.
Tehtävämme ja tavoitteemme on asiakkaidemme arjen helpottaminen ylivertaisella palvelulla.

Olemme täyden palvelun ICT-talo. Asiakkaanamme voit huoletta luottaa siihen, että kokemuksemme ja osaamisemme takaavat arkeasi helpottavat, tietoturvalliset IT-palvelut.

Palvelemme sinua numerossa 030 670 3030.
www.mpy.fi

 

 

 

 

 

Quadriga Wordwide on maailman johtavia asiakasteknolgian tarjoajia Hospitality-markkinoille. Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan hyödyn sekä sujuvan käyttökokemuksen saumattomasti integroiduilla ratkaisuillamme. Tunnemme Hospitality-alan vaatimukset sekä suunnittelemme, tuotamme, ylläpidämme teknologiaympäristöjä niiden mukaisesti. Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme vastaamaan asiakkaittesi kasvavia odotuksia -nyt ja tulevaisuudessa. www.quadriga.com

 

 

 

 

Relacom Finland Oy on valtakunnallisesti toimiva, yksi  Suomen ja Pohjoismaiden johtavista kumppaneista verkkojen ja järjestelmien rakentamisessa, asentamisessa ja ylläpitämisessä. Osaamisemme kattaa tietoliikenneverkot, energiaverkot sekä yritysratkaisut ja laitejärjestelmät. Olemme osa kansainvälistä Relacom-konsernia, Suomessa Relacomin palveluksessa työskentelee 650 ammattilaista.

 

 

 

Rhombo tarjoaa alueen yrityksille ja asukkaille hierontaa sekä parturi-kampaamo- ja kauneudenhoitopalveluita. Olemme mukana tukemassa työhyvinvointia hieronnan sekä neuvonnan ja ohjauksen keinoin, ammattitaidolla ja asenteella.

www.rhombo.fi

 

 

Sobi on yksi johtavista biolääkeyhtiöistä. Kehitämme ja markkinoimme innovatiivisia hoitoja ja palveluita parantaaksemme harvinaissairaiden potilaiden ja heidän läheistensä elämää. Meillä on monipuolinen ja kasvava lääkevalikoima. Avainterapia-alueitamme ovat inflammaatio- ja geneettis-metaboliset sairaudet. Edustamme Suomessa myös useiden yhteistyökumppaneiden harvinais- ja erikoislääkkeitä. Näitä lääkkeitä määräävät pääsääntöisesti erikoislääkärit  diagnostisoimissaan sairauksissa. Potilaiden hoito voidaan toteuttaa sairaalassa tai avohoidossa. Harvinaislääkkeet ovat osa erikoislääkkeitä ja niitä käytetään harvinaissairauksien diagnostiikassa, ennalta ehkäisyssä ja hoidossa. Harvinaiset sairaudet voivat olla kroonisia, vammauttavia tai henkeä uhkaavia. www.sobi.fi 

 

Talenom on vuonna 1972 perustettu Suomen selkokielisin ja ymmärrettävin tilitoimisto, joka tekee perinteiset asiat uudella tavalla. Me uskomme tehokkaisiin prosesseihin  – mikä näkyy miinuksena palveluidemme hinnassa ja plussana laadussa. Me hyödynnämme moderneja sähköisiä työkaluja, jotka valjastamme niin omaan kuin asiakkaidemmekin käyttöön. Jo noin 4500 asiakasta eri toimialoilta on valinnut Talenomin kumppanikseen. Ota yhteyttä, fiksumpi talouden hallinta odottaa.
Lisätietoja: www.talenom.fi

 

Oy Teboil Ab maahantuo, markkinoi, myy ja jakelee öljy- ja energiatuotteita Suomessa. Tuotevalikoimaan kuuluvat liikenteen polttoaineet, kevyt ja raskas polttoöljy, nestekaasu, voiteluaineet ja autokemikaalit sekä niihin liittyvät palvelut. Teboililla on valtakunnallisesti kattava noin 550 liikepaikan huoltoasema-, automaatti- ja ammattiliikenteen D-automaattiverkosto.

 

 

Uponor on yksi johtavista asuin- ja liikerakennusten sisäilmasto- ja käyttövesijärjestelmien toimittajista Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa sekä merkittävä yhdyskuntatekniikan putkijärjestelmien toimittaja Pohjois-Euroopassa. Uponorissa työskentelee noin 4 100 henkilöä 30 maassa.
www.uponor.fi

 

 

 

 

Unit4 on johtava liiketoimintaohjelmistojen toimittaja palvelualan yrityksille. Meillä työskentelee yli 4 000 ohjelmistoalan ammattilaista ympäri maailman ja vuosittainen liikevaihtomme on yli 500 MEUR. Tarjoamme toimialakohtaisia ohjelmistoja ja sovelluksia tuhansille eri organisaatioille muun muassa palvelu- ja koulutusalojen, projektiorganisaatioiden, kiinteistöhallinnan, julkishallinnon ja taloushallinnon tarpeisiin. Lue lisää osoitteesta www.unit4.com.

 

Whitestone on järjestelmällinen digitoimisto, joka tuottaa verkkopalvelut vuosien kokemuksella. Virallisen Google Partner -kumppanin erikoisosaamista ovat verkkokaupat, verkkosivut ja verkkomarkkinointi. www.whitestone.fi