Pajala Yhtiöiden ihmiset viihtyvät Plazassa

Plaza Business Parkin monipuoliset ja nykyaikaiset tilat tukevat yhtiön kasvutavoitteita ja brändiä. 

Pajala Yhtiöt on vuonna 2019 perustettu asuntorakentamiseen keskittyvä yritys, jonka toimistot sijaitsevat Vantaalla, Tampereella ja Oulussa. Henkilökuntaa yrityksessä on noin 70 ja rakenteilla on tällä hetkellä noin 700 asuntoa. Vantaalla toimistotilaksi valikoitui heti yrityksen alkumetreillä Plaza Business Parkin joustavat ja modernit tilat Aviapoliksessa. 

Aviapoliksen alueesta yrityksen varatoimitusjohtaja Pasi Hamunen mainitsee ensimmäisenä kulkuyhteydet.

– Sijainti palvelee meidän tarpeitamme täydellisesti. Oulusta lentää nopeasti tänne ja päinvastoin, sillä lentoasema sijaitsee vieressä. Lisäksi Kehä 3 ja Tuusulanväylä ovat vieressä eli useampaan suuntaan pääsee autolla helposti.

Joustavat toimitilat yrityksen tarpeen mukaan

Hamunen kertoo, että he ovat olleet myös sijainnin lisäksi itse toimitiloihin erittäin tyytyväisiä.

– Me kasvamme ja laajennamme toimintaamme voimakkaasti. Ennen kaikkea tilat ovat muuntojoustavat ja täällä on hyvä palvelu. Me olimme alkuun noin 130 neliöisessä tilassa, kunnes tarvitsimme melko nopeasti isomman tilan. Saimme 340 neliöisen tilan jouhevasti. Yrityksemme kasvaa niin kovaa vauhtia, että tällä hetkellä olemme taas tilanteessa, että tarvitsemme lisää tilaa ja sitä järjestellään parhaillaan. Voimme luottaa siihen, että Plaza Business Parkin tilat venyvät tarpeisiimme myös tulevaisuudessa. Lisäksi toimistotiloista on helppo rakentaa omannäköiset. 

Modernit toimitilat ja lisäpalvelut

Hamunen kertoo, että yrityksen henkilökunta käyttää Plaza Business Parkin lisäpalveluista ravintoloita, saunatiloja, kuntosalia ja hierontapalveluita. 

– Ylimmässä kerroksessa on todella edustavat saunatilat poreammeella, mihin voi tilata tarjoilut jommasta kummasta alakerran ravintolasta. Lisäksi palveluiden laatu on kaikin puolin tasokasta. Tilat sopivat meidän imagoomme: Plaza Business Park on todella moderni toimistokeskus. 

Toimitilat tukevat yrityksen kasvua

Hamunen kertoo, että tilojen joustavuus on tärkeä tekijä. 

– Tilat mahdollistavat kasvun. Meidän liikevaihtomme kasvoi 400 prosenttia ensimmäisen ja toisen tilikauden välillä. Kuluvan tilikauden liikevaihdoksi tulee ennusteen mukaan 50 miljoonaa ja ensi tilikaudelle yli 100 miljoonaa. Samanaikaisesti tiedämme, että meidän ei tarvitse ryhtyä suunnittelemaan muuttoa, sillä tilat ympärillämme kasvavat tarpeidemme mukaisesti. 

Pajala Yhtiöiden arvomaailma nojaa vahvasti avoimuuteen ja läpinäkyvyyteen. 

– Suhtaudumme intohimoisesti rakentamiseen. Haluamme rakentaa taloja, joista voimme olla ylpeitä. Ekologisuus on merkittävä arvo tänä päivänä. Meidän visiomme on olla edelläkävijä hiilijalanjäljen pienentämisessä rakennusalalla.

Hamunen kertoo, että vihreät arvot konkretisoituvat jopa maanhankintaan. 

– Esimerkiksi Helsingin kaupungilta haemme juuri Kehittyvä kerrostalo -tonttia, missä on suorana kärkenä vihreät arvot. Meillä ei myöskään pelätä pehmeitä arvoja. Me välitämme niin asiakkaistamme, yhteistyökumppaneistamme kuin ihmisistä, jotka ovat meillä töissä, Hamunen päättää.

https://pajala-yhtiot.fi