BUSINESS PARKIN PALVELUT

Plaza tarjoaa vuokralaisyrityksilleen kattavan valikoiman nykyaikaiselle yrityspuistolle tyypillisiä palveluita.

Lisätietoja palveluista:
Isto Klén, p. 040 635 0126, isto.klen@realia.fi

AULAPALVELU

Plaza Business Parkissa on aulapalvelupisteet Pilke-, Loiste- ja Halo-taloissa. Aulapalvelupisteet vastaanottavat vieraat ja ilmoittavat vierailun isännälle vieraan saapumisesta. Aulapalvelupisteet toimivat myös infopisteinä ja auttavat mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Plazan aulapalvelupisteet ovat avoinna arkisin klo 8-16.

LOUNASRAVINTOLAT

Plaza Business Parkissa on kaksi korkeatasoista lounasravintolaa, Pilke-talossa sijaitseva Ravintola Hot Pot ja Loiste-taloissa sijaitseva Ravintola Roima. Plazan ravintoloita ylläpitää Kanresta Oy.

Viikoittain vaihtuvat lounaslistat: Hotpot ja Roima

VUOKRATTAVIA NEUVOTTELUTILOJA

Plaza Business Parkin ensimmäisessä kerroksessa on kahdeksan erikseen vuokrattavissa olevaa 2-12 henkilön käyttöön soveltuvaa neuvottelutilaa. Loiste-talon ylimmässä kerroksessa on jopa 18 hengen käyttöön soveltuva kokoustila ja rennompiin kokoontumisiin soveltuva edustustason saunaosasto.

Kokoustilahinnasto

CATERING

Plazan kaikkiin vuokrattaviin neuvottelutiloihin ja myös vuokralaisen omiin toimitiloihin on mahdollista tilata maistuvat kokoustarjoilut. Catering-palvelut tilataan suoraan ravintolapalvelu Kanrestan kautta. Tämä onnistuu helpoiten sähköpostitse: roima@kanresta.fi.

SUIHKUTILAT

Plaza Business Parkissa erityisesti työmatkapyöräilijät on huomioitu suihkutiloin. Jokaisen talon 1. kerroksessa on suihku. Suihkutiloihin pääset omalla avaimella.

palvelut_pukuhuoneet

SAUNA- JA EDUSTUSTILAT

Loiste-talon ylimmässä kerroksessa sijaitsee Plaza Business Parkin edustava saunaosasto. Tämä tilakokonaisuus on vuokrattavissa kokouskäyttöön tai yritys-/virkistystilaisuuksiin, joko saunan kanssa tai ilman.

Kokoushinnasto

HIERONTA

Plaza Business Parkin Loiste-talossa on mahdollisuus saada hierontapalveluita. Lisätietoja aulapalvelusta.

LAINATTAVIA POLKUPYÖRIÄ

Plaza Business Park on hankkinut käyttöönsä jo klassikoksi muodostuneita Jopoja. Nämä polkupyörät ovat lainattavissa vuokralaisyritysten käyttöön lyhytaikaista lähialueella liikkumista varten.

AUTOPESULA

Plaza Business Parkin pysäköintitalossa toimii autopesula, jota operoi RBB Group Finland Oy. Käsin tehdyt pesut ja vahaukset sekä autojen sisäpuhdistukset saat helposti käyttöösi pelkästään jättämällä avaimet aulapalvelupisteeseen.

SIIVOUSPALVELUT

Plaza Business Parkissa sopimussiivousta tarjoava yhteistyökumppani on ISS Palvelut. Julkisten tilojen siivouksen lisäksi ISS tekee yrityskohtaisia siivoussopimuksia. Toimistosiivoukset ISS hoitaa Plazassa ammattitaidolla, jo vuosien kokemuksella.

VARTIOINTI- JA TURVAPALVELUT

Plaza Business Park on korkean turvallisuustason toimistokohde. Esim. sähköinen lukitus, kulunvalvonta ja kattava rikosvalvonta kuuluvat yrityspuiston perustason palveluihin. Securitas ja Avarn Plazan sopimuskumppaneina tarjoaa yrityskohtaista lisäturvaa sitä tarvitseville.

POSTI- YM. TOIMISTOPALVELUT

Plaza Business Parkin vuokralaisten on mahdollisuus hyödyntää yrityspuiston tarjoamia kattavia toimistopalveluita, joihin kuuluvat mm. posti ja lähettipalvelut. Tarkempia tietoja palveluista antaa kiinteistöpäällikkö.