BUSINESS PARKIN PALVELUT

Plaza on moderni yrityspuisto joka tarjoaa vuokralaisyrityksilleen kattavan valikoiman palveluita, jotka esittelemme tällä sivulla. Palveluiden tarkemmat yhteystiedot löydät alla olevasta linkistä.

AULAPALVELU

Plaza Business Parkissa on aulapalvelupisteet Pilke-, Loiste- ja Halo-taloissa. Aulapalvelupisteet vastaanottavat vieraat ja ilmoittavat vierailun isännälle vieraan saapumisesta. Aulapalvelupisteet toimivat myös infopisteinä ja auttavat mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Plaza Loiste ja Halo aulapalvelupisteet ovat avoinna arkisin klo 8–16.

Pilke aulapalvelupiste on avoinna arkisin klo
7:45–16:15.

LOUNASRAVINTOLAT

Plaza Business Parkissa on kaksi korkeatasoista lounasravintolaa, Pilke-talossa sijaitseva Ravintola Søster ja Loiste-taloissa sijaitseva Ravintola Roima. Plazan ravintoloita ylläpitää Kanresta Oy.

Viikoittain vaihtuvat lounaslistat: Søster ja Roima

VUOKRATTAVIA NEUVOTTELUTILOJA

Plaza Business Parkin ensimmäisessä kerroksessa on kahdeksan erikseen vuokrattavissa olevaa 2-12 henkilön käyttöön soveltuvaa neuvottelutilaa. Loiste-talon ylimmässä kerroksessa on jopa 18 hengen käyttöön soveltuva kokoustila ja rennompiin kokoontumisiin soveltuva edustustason saunaosasto.

Kokoustilahinnasto

CATERING

Plazan kaikkiin vuokrattaviin neuvottelutiloihin ja myös vuokralaisen omiin toimitiloihin on mahdollista tilata maistuvat kokoustarjoilut. Catering-palvelut tilataan suoraan ravintolapalvelu Kanrestan kautta. Tämä onnistuu helpoimmin omilla Varian-tunnuksillanne, tai sähköpostitse osoitteeseen roima@kanresta.fi.

SUIHKUTILAT

Plaza Business Parkissa mm. työmatkapyöräilijät on otettu huomioon suihku- ja pukeutumistiloilla, joita löytyy jokaisen talon 1. kerroksesta. Suihkutiloihin pääset omalla avaimella.

SAUNA- JA EDUSTUSTILAT

Loiste-talon ylimmässä kerroksessa sijaitsee Plaza Business Parkin edustava saunaosasto. Tämä tilakokonaisuus on vuokrattavissa kokouskäyttöön tai yritys-/virkistystilaisuuksiin, joko saunan kanssa tai ilman.

Kokoushinnasto

LAINATTAVIA POLKUPYÖRIÄ

Plaza Business Park on hankkinut käyttöönsä jo klassikoksi muodostuneita Jopoja. Nämä polkupyörät ovat lainattavissa vuokralaisyritysten käyttöön lyhytaikaista lähialueella liikkumista varten.

AUTOPESULA

Plaza Business Parkin pysäköintitalossa toimii autopesula, jota operoi Clean Tech Oy. Käsin tehdyt pesut ja vahaukset sekä autojen sisäpuhdistukset saat helposti käyttöösi pelkästään jättämällä avaimet aulapalvelupisteeseen.

SIIVOUSPALVELUT

Plaza Business Parkissa sopimussiivousta tarjoava yhteistyökumppani on ISS Palvelut. Julkisten tilojen siivouksen lisäksi ISS tekee yrityskohtaisia siivoussopimuksia. Toimistosiivoukset ISS hoitaa Plazassa ammattitaidolla, jo vuosien kokemuksella.

VARTIOINTI JA TURVAPALVELUT

Plaza Business Park on korkean turvallisuustason toimistokohde. Esim. sähköinen lukitus, kulunvalvonta ja kattava rikosvalvonta kuuluvat yrityspuiston perustason palveluihin. Securitas ja Avarn Plazan sopimuskumppaneina tarjoaa yrityskohtaista lisäturvaa sitä tarvitseville.

POSTI- JA TOIMISTOPALVELUT

Plaza Business Parkin vuokralaisten on mahdollisuus hyödyntää yrityspuiston tarjoamia kattavia toimistopalveluita, joihin kuuluvat mm. posti ja lähettipalvelut. Tarkempia tietoja palveluista antaa kiinteistöpäällikkö.