PLAZA BUSINESS PARK – LISÄTIETOJA VUOKRALAISILLE

Tämän sivu sisältää lisätietoja Plaza Business Parkin vuokralaisena oleville yrityksille.

Aulapalvelupisteiden tehtävät

Aulapalvelun tehtäviin kuuluvat vieraiden vastaanotto, kulunvalvonta sekä huoltoilmoitusten teko vuokralaisten pyynnöstä. Aulapalvelu jakelee saapuvan postin ja noutaa lähtevän postin yrityksille jotka ovat tehneet erillisen postisopimuksen. Aulapalvelu auttaa palveluntoimittajia ja tilojen käyttäjiä ja päivittäin monenlaisten juoksevien asioiden hoidossa.

Catering-palveluiden tilaaminen

Catering-palvelut tilataan Varian-järjestelmästä tunnuksillanne, tai suoraan ravintolapalvelu Kanrestasta sähköpostitse: roima@kanresta.fi.

Internet yleisissä tiloissa

Plazan yleisissä tiloissa on vieraiden ja vuokralaisten yleiseen käyttöön tarkoitettu WiFi-verkko, nimeltään ”Plaza”. Salasana tähän verkkoon on ”PlazaWork”.

Jätehuolto Plazassa

Yleistä jätehuoltoa Plaza Business Parkissa hoitaa Sihvari Oy. Yrityksillä on omat erilliset jätehuolto- ja siivoussopimukset valitsemiensa yritysten kanssa.

Kadonnut kulkukortti

Mikäli kulkukorttisi katoaa, ota heti yhteyttä omaan aulapalvelupisteeseesi. Kadonnut kortti deaktivoidaan, jonka jälkeen sinulle luovutetaan uusi kulkukortti.

Kiinteistönhuolto Plazassa

Kiinteistönhuoltoa Plazassa hoitaa ISS Palvelut Oy. Huoltomiehen tavoitat aulapalvelun kautta.

Neuvottelutilojen varaaminen

Neuvottelutilojen varaaminen tapahtuu oman aulapalvelun kautta. Tilat voi myös varata sähköpostitse.

Miten toimia palohälytyksen aikana

Palohälytyksen sattuessa poistu rakennuksesta välittömästi. Toimi rauhallisesti ja auta tarvittaessa muita. Hissejä ei saa käyttää palohälytyksen aikana, vaan kerroksista poistutaan portaikkoja ja tarvittaessa paloportaita käyttäen. Ulos päästyäsi sinun tulee liittyä oman yrityksesi henkilökunnan joukkoon parkkitalon vieressä sijaitsevalle kokoontumisalueelle. Noudata aina ohjeita joita Plazan henkilökunta tai viranomaiset tilanteessa antavat.

Plaza Business Parkin jokaisella talolla on oma pelastussuunnitelma. Voit tutustua siihen pyytämällä asiakirjan nähtäväksi omasta aulapalvelupisteestäsi.

Plazan lainapyörien käyttö

Pyörävarastot sijaitsevat kellaritiloissa. Avaimen voit noutaa Plaza Pilkkeen tai Plaza Loisteen aulapalvelulta.

Suihkutilat

Yleiset suihkutilat sijaitsevat kunkin talon ensimmäisessä kerroksessa. Suihkutiloihin pääset omalla avaimella.

Tavarakuljetukset ja huoltoliikenne

Aulapalvelu ottaa yhteyttä yrityksen yhteyshenkilöön ennen kuin antaa lähetille tai huoltomiehelle pääsyn yrityksen toimitiloihin.

Eurolavat ja pumppukärryt ohjataan kulkemaan kellarikerroksen kautta, koska niiden kanssa ei saa liikkua aulatiloissa.

Vieraspysäköinti

Plaza Business Parkin pihalla on erikseen merkittyjä maksullisia vieraspysäköintipaikkoja. Mikäli isäntänä toimiva vuokralaisyritys haluaa maksaa pysäköintiveloituksen, laskutuksen voi ohjata itselleen. Lisätietoja voi kysyä aulapalveluista.

Pysäköintisopimukset

Tehdäksesi yrityskohtaisen pysäköintisopimuksen ota yhteys Business Park Manageriin.

Vikailmoitukset

Mikäli havaitset vikoja tai puutteita tiloissa tai laitteissa, voit tehdä vikailmoituksen omaan aulapalveluusi. Tilojen käyttöä olennaisesti haittaavat viat pyritään korjaamaan aina viipymättä. Kiireettömissä asioissa huoltomiehen aikavaste on 1-3 päivää.

Vartiointi- ja turvallisuuspalvelut

Pilkkeen, Hehkun, Loisteen ja Tuikkeen osalta vartiointia hoitaa Avarn Security. Halo-talossa vartioinnin hoitaa Securitas Oy.

Öisin ja viikonloppuisin kiinteistön ja yritysten piirivartiointia hoitaa Avarn Security.