PLAZA BUSINESS PARK – LISÄTIETOJA VUOKRALAISILLE

Tämän sivu sisältää tietoa, joka on tarkoitettu lähinnä Plaza Business Parkissa vuokralaisena olevien yritysten henkilökunnalle.

Aulapalvelupisteiden tehtävät

Aulapalvelun tehtäviin kuuluvat vieraiden vastaanotto, kulunvalvonta sekä huoltoilmoitusten teko vuokralaisten pyynnöstä. Lisäksi niille yrityksille, jotka ovat tehneet erillisen postisopimuksen, aulapalvelu jakelee saapuvan postin ja noutaa lähtevän postin. Aulapalvelu tekee yhteistyötä ja auttaa tilojen käyttäjiä ja eri palveluntoimittajia päivittäin monenlaisten juoksevien asioiden hoidossa.

Catering-palveluiden tilaaminen

Catering-palvelut tilataan suoraan ravintolapalvelu Kanrestan kautta. Tämä onnistuu helpoiten sähköpostitse: heijastus@kanresta.fi.

Internet yleisissä tiloissa

Plazan yleisissä tiloissa on vieraiden ja vuokralaisten yleiseen käyttöön tarkoitettu WLAN-verkko, nimeltään ”Plaza vierasverkko”. Salasana tähän verkkoon on ”PlazaGuest2011”.

Jätehuolto Plazassa

Yleistä jätehuoltoa Plaza Business Parkissa hoitaa Remeo Oy. Yrityksillä on omat erilliset jätehuolto- ja siivoussopimukset valitsemiensa yritysten kanssa.

Kadonnut kulkukortti

Mikäli kulkukorttisi katoaa, ota heti yhteyttä oman yrityksesi käyttämään aulapalvelupisteeseen. Kortti on deaktivoitava, ja aulapalvelut voi luovuttaa sinulle uuden kulkukortin.

Kiinteistönhuolto Plazassa

Kiinteistönhuoltoa Plazassa hoitaa ISS Palvelut Oy. Huoltomiehen tavoitat aulapalvelun kautta.

Neuvottelutilojen varaaminen

Neuvottelutilojen varaaminen tapahtuu aulapalvelun kautta, joko sähköpostilla, soittamalla tai paikan päällä aulassa. Helpointa on käyttää oman talon aulapalvelua, jolloin Pilke ja Hehku ovat yhteydessä Pilkkeen aulaan, Loiste ja Tuike Loisteen aulaan ja Halon väki Halon aulaan.

Palohälytys – toiminta hälytyksen sattuessa

Palohälytyksen sattuessa poistu rakennuksesta välittömästi, mutta rauhallisesti ja tarvittaessa muita auttaen. Hissejä ei palohälytyksen aikana saa käyttää vaan kerroksista poistutaan portaikkoja ja tarvittaessa paloportaita käyttäen. Ulos päästyäsi sinun tulee liittyä oman yrityksesi muun henkilökunnan joukkoon parkkitalon vieressä sijaitsevalla kokoontumisalueella. Noudata aina ohjeita joita talon henkilökunta ja viranomaiset tilanteessa antavat.

Plaza Business Parkin jokaiselle talolle on olemassa oma pelastussuunnitelma. Voit tutustua siihen pyytämällä asiakirjan nähtäväksi omasta aulapalvelupisteestäsi.

Plazan omien polkupyörien lainaaminen

Polkupyörien pysäköintipaikat ovat kellaritiloissa. Avaimen voit noutaa Plaza Pilkkeen tai Plaza Loisteen aulapalvelulta.

Suihkutilojen käyttö

Jokaisen talon 1. kerroksessa on suihku. Suihkutiloihin pääset omalla avaimella.

Tavarakuljetukset toimitiloihin ja muu huoltoliikenne

Aulapalvelu päästää kuriirin eteenpäin toimittamaan kuljetuksen suoraan yrityksen omaan toimitilaan tai yrityksen edustajalle. Aulapalvelu ottaa sovitusti ensin yhteyttä yrityksen nimettyyn yhteyshenkilöön.

Eurolavat ja pumppukärryt ohjataan kulkemaan kellarikerroksen kautta, koska niiden kanssa ei saa liikkua aulatiloissa.

Huoltoliikenne ohjautuu pääsääntöisesti sen talon aulan kautta, mitä yritys käyttää omana aulapalvelunaan.

Vieraspysäköinti

Plaza Business Parkin pihalla on erikseen merkittyjä vieraspysäköintipaikkoja. Pysäköinti näillä paikoilla on sallittu 3 h käyttäen pysäköintikiekkoa. Mikäli tarvitset vieraallesi pidempää pysäköintiä käy erikseen pyytämässä omasta aulapalvelupisteestäsi autoon näkyville laitettava päiväpysäköintilupa.

Vikailmoitukset

Mikäli havaitset vian Plazan yleisissä tiloissa tai näissä olevissa laitteissa tai oman yrityksesi toimitiloissa, niin tee tästä aina vikailmoitus oman yrityksesi käyttämään aulapalvelupisteeseen. Tilojen käyttöä olennaisesti haittaavat viat pyritään korjaamaan aina viipymättä. Kiireettömissä asioissa huoltomiehen aikavaste on 1-3 päivää.

Yrityskohtaisen pysäköintisopimukset

Tehdäksesi yrityskohtaisen pysäköintisopimuksen ota yhteys Realia Managementin toimitilajohtoon.

Yrityskohtaiset vartiointi- ja turvallisuuspalvelut

Pilkkeen, Hehkun, Loisteen ja Tuikkeen osalta vartiointia hoitaa Prevent 360° Turvallisuuspalvelut Oy. Jokaisella yrityksellä näissä taloissa on sopimus, joka kattaa myös suoraan tiloja koskevat palvelut. Halo-talon osalta Securitas Oy toimii Halon vuokralaisten turvallisuuspalveluna. Yön aikana kiinteistön ja yritysten piirivartiointia hoitaa Avarn Security.